Zaalhuur

Live online events

U heeft de mogelijkheid om live online evenementen op de unieke locaties van NEMO (NEMO Science Museum, NEMO De Studio en NEMO Depot) te organiseren. Via verschillende digitale platformen kunnen evenementen op een persoonlijke en interactieve manier worden gedeeld met het publiek. We werken graag met u samen om creatieve ideeën tot leven te laten komen.

Virtueel in NEMO

Naast de zalen in NEMO Science Museum zijn er vergader- en eventmogelijkheden in De Studio van NEMO op het Marineterrein en de verrassende ruimtes in het depot van NEMO in Amsterdam-Noord. In samenwerking met online video agency Formatique zijn deze unieke locaties van NEMO geschikt gemaakt voor live online events en webinars. Via videoverbinding kan het publiek op afstand worden bereikt. De webinars zijn hiermee tevens een mooi online alternatief voor fysieke evenementen.. Afhankelijk van de wensen helpt Formatique u met het hele proces; van het bedenken van het concept tot aan het mailen van de gasten na afloop van het evenement. 

LivestreamNEMODepot2.jpg
LivestreamNEMODepot3.jpg

Livestreaming vanuit NEMO Depot 

Het NEMO Depot is een unieke locatie in Amsterdam Noord. Organiseer nu uw online webinar, lezing of interactieve sessie te midden van de bijzondere collectie van NEMO Science Museum vanuit een professionele opnamestudio. Lees meer.

Locaties