Over NEMO

Zaalhuur

Een evenement in NEMO? Dat kan. NEMO is dé plek voor een presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een bijzondere locatie in de unieke omgeving van wetenschap en technologie maken je evenement onvergetelijk. Vraag naar ons maatwerk aanbod.

“Professionele en persoonlijke ontvangst en verzorging. Wij komen graag terug!”

Marian Hafkenscheid, HEMA BV

NEMO vernieuwt

Tot en met juni 2024 werkt NEMO aan de nieuwe tentoonstelling Technium. Dit betekent dat in deze periode de tweede verdieping niet bereikbaar is en dat er voor zaalhuur beperkte mogelijkheid is.

Zalen

Brochure en prijzen

Download hier de brochure met alle mogelijkheden voor evenementen bij NEMO Science Museum en een overzicht van de prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met het Evenementenbureau. Wij denken graag mee over de juiste invulling van jouw evenement.

Faciliteiten

  • Beamer en projectiescherm zijn bij de meeste zalen standaard inbegrepen in de huur.
  • Al onze zalen zijn uitgerust met airconditioning.
  • Draadloos internet (wifi) is gratis beschikbaar.
  • NEMO beschikt over een eigen technische dienst om je evenement te ondersteunen. Als dat nodig is, huren we technische benodigdheden in bij externe leveranciers.
  • Ook de aankleding kan door ons verzorgd worden in de gewenste stijl.
  • Het boeken van entertainment zoals een band, DJ of acteurs is ook mogelijk.
  • Maak je er een hele dag van? We nemen ook de zorg voor een aanvullend programma (rondvaart, fietstocht) graag op ons. 

Catering

Met de catering in NEMO kun je alle kanten op. Speciale wensen? Creatieve ideeën? Het is allemaal mogelijk. Wij brengen je graag in contact met onze vaste cateraars die aan jouw wensen voldoen.

Foto 3.jpg