Over NEMO

Zaalhuur

Uw bijeenkomst in NEMO? Dat kan. NEMO is dé plek voor uw presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van wetenschap en technologie zullen uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Vraag naar ons maatwerk aanbod.

Zalen

Brochure 2017

Download hier de nieuwste versie van de brochure met alle mogelijkheden voor evenementen bij NEMO Science Museum.

Brochure zaalhuur

Catering

Ook de catering is maatwerk bij NEMO. Speciale wensen? Creatieve ideeën? Het is allemaal mogelijk. En er zijn natuurlijk volop mogelijkheden om de link met wetenschap en technologie in het aanbod terug te laten komen. Vraag het ons: we zitten boordevol ideeën. En wilt u uw evenement duurzaam inrichten? Dan bieden wij u een biologisch cateringaanbod en UTZ gecertificeerde koffie. Door gebruik te maken van een waterbar met vers getapt kraanwater, helpt u mee in de besparing van 1500 liter bronwater per jaar.  

Science in evenementen

Viering UvA

Voeg eens wat science toe aan uw evenement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een geheimzinnig rokende cocktail. Onderbreek uw officiële programma met een techniekactiviteit zoals de workshop 'Maak je eigen lichtbaan'. Hier maken uw gasten een kettingreactie van licht met behulp van lenzen, prisma’s en spiegels. 

Of: sluit uw evenement af met een show, workshop of theatervoorstelling. Bijvoorbeeld met 'Kettingreactie', een show rondom kinetische energie met bewegende kantoorstoelen, knallende ballonnen en vallende bakstenen. Of kies voor de demonstratie met een interactieve wereldbol, die NEMO als enige in Nederland bezit. 

Faciliteiten

  • Beamer en projectiescherm zijn bij de meeste zalen standaard inbegrepen in de huur.
  • Al onze zalen zijn uitgerust met airconditioning.
  • Draadloos internet (WIFI) is gratis beschikbaar.
  • NEMO beschikt over een eigen technische dienst om uw evenement te ondersteunen. Als dat nodig is, huren we technische benodigdheden in bij externe leveranciers.
  • Ook de aankleding kan door ons verzorgd worden in de door u gewenste stijl.
  • Het boeken van entertainment zoals een band, DJ of acteurs is ook mogelijk.
  • Maakt u er een hele dag van? We nemen ook de zorg voor een aanvullend programma (rondvaart, fietstocht) graag op ons. 

mf21911.jpg

Klanttevredenheid

NEMO vindt het erg belangrijk te weten hoe de zalen en de dienstverlening gewaardeerd worden door klanten. Daarom ontvangen alle evenementorganisatoren na afloop van een bijeenkomst een vragenlijst. 

“Professionele en persoonlijke ontvangst en verzorging. Wij komen graag terug!”

Marian Hafkenscheid, HEMA BV

In 2014 gaven klanten gemiddeld een 8,2 voor evenementen in NEMO. Vooral klantvriendelijkheid en persoonlijk contact werden hoog beoordeeld. De meeste organisatoren kozen voor NEMO omdat de inhoud van het museum aansloot bij hun programma, de sfeer of de centrale ligging in Amsterdam. Met de uitkomsten van het onderzoek wil NEMO zijn dienstverlening verder verbeteren. 

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met de afdeling Evenementenbureau. Wij denken graag mee over de juiste invulling van uw evenement.

Prijslijst 2017