Over NEMO

Zaalhuur

Een bijeenkomst in NEMO? Dat kan. NEMO is dé plek voor een presentatie, bedrijfsuitje, beurs, bruiloft of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van wetenschap en technologie maken uw bijeenkomst onvergetelijk. Vraag naar ons maatwerk aanbod.

“Professionele en persoonlijke ontvangst en verzorging. Wij komen graag terug!”

Marian Hafkenscheid, HEMA BV

Zalen

Brochure en prijzen

Download hier de brochure met alle mogelijkheden voor evenementen bij NEMO Science Museum en een overzicht van de prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met de afdeling Evenementenbureau. Wij denken graag mee over de juiste invulling van uw evenement.

Science in evenementen

Extra 4.jpg

Voeg eens wat science toe aan uw evenement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een geheimzinnig rokende cocktail.

Onderbreek uw officiële programma met een techniekactiviteit zoals de workshop 'Bouw een lichtbaan'. Hier maken uw gasten een kettingreactie van licht met behulp van lenzen, prisma’s en spiegels.  

Faciliteiten

  • Beamer en projectiescherm zijn bij de meeste zalen standaard inbegrepen in de huur.
  • Al onze zalen zijn uitgerust met airconditioning.
  • Draadloos internet (WIFI) is gratis beschikbaar.
  • NEMO beschikt over een eigen technische dienst om uw evenement te ondersteunen. Als dat nodig is, huren we technische benodigdheden in bij externe leveranciers.
  • Ook de aankleding kan door ons verzorgd worden in de door u gewenste stijl.
  • Het boeken van entertainment zoals een band, DJ of acteurs is ook mogelijk.
  • Maakt u er een hele dag van? We nemen ook de zorg voor een aanvullend programma (rondvaart, fietstocht) graag op ons. 

Catering

Ook de catering is maatwerk bij NEMO. Speciale wensen? Creatieve ideeën? Het is allemaal mogelijk. En er zijn natuurlijk volop mogelijkheden om de link met wetenschap en technologie in het aanbod terug te laten komen. Vraag het ons: we zitten boordevol ideeën. En wilt u uw evenement duurzaam inrichten? Dan bieden wij u een biologisch cateringaanbod en UTZ gecertificeerde koffie. Door gebruik te maken van een waterbar met vers getapt kraanwater, helpt u mee in de besparing van 1500 liter bronwater per jaar.  

Foto 3.jpg