Plan je bezoek

Eten en drinken

Heerlijk, huisgemaakt en gezond. Daar staat de kwaliteit van het eten en drinken in de verschillende horecagelegenheden in het museum voor. Bij NEMO kiezen we voor duurzame en verantwoorde ingrediënten. Geniet van een verse sap, huisgemaakte taart of een heerlijke maaltijd. Allergie of dieet? Onze koks vertellen je graag alles over onze ingrediënten.

Museumrestaurant

Op het dak is een groot restaurant met panoramisch uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Geniet in de glazen serre van huisgemaakte limonade of een lekkere maaltijd. Het restaurant is ook zonder kaartje toegankelijk.

Koffiebar

Direct na de kaartcontrole vind je de koffiebar. Even bijkomen van de reis en je oriënteren op wat er allemaal te doen is in NEMO? Doe dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Museumcafé

Midden in het museum op de tweede verdieping vind je het café. Een goede plek om even een korte pauze te houden voor een drankje of broodje. Dan kan je er weer volop tegenaan bij de rest van je ontdekkingstocht door NEMO.

Veilig bezoek

Voor toegang tot de horecapunten in het museum is het tonen van  een coronatoegangsbewijs verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Hier vind je meer informatie over de maatregelen die NEMO neemt voor een veilig museumbezoek

Bureau de Wit digitaal keurmerk 2019 wit.jpg