Plan je bezoek

Eten en drinken

Heerlijk, huisgemaakt en gezond. Daar staat de kwaliteit van het eten en drinken in de verschillende horecagelegenheden in het museum voor. Bij NEMO kiezen we voor duurzame en verantwoorde ingrediënten. Geniet van een verse sap, huisgemaakte taart of een heerlijke maaltijd. Allergie of dieet? Onze koks vertellen je graag alles over onze ingrediënten.

Veilig bezoek

NEMO zorgt er samen met de bezoekers voor dat het horecabezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. Hier vind je meer informatie over de maatregelen die NEMO neemt en wat van jou verwacht wordt voor een veilig horecabezoek

Museumrestaurant

Op het dak is een groot restaurant met panoramisch uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Geniet in de glazen serre van huisgemaakte limonade of een lekkere maaltijd. Het restaurant is ook zonder kaartje toegankelijk.

Koffiebar

Direct na de kaartcontrole vind je de koffiebar. Even bijkomen van de reis en je oriënteren op wat er allemaal te doen is in NEMO? Doe dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Museumcafé

Midden in het museum op de tweede verdieping vind je het café. Een goede plek om even een korte pauze te houden voor een drankje of broodje. Dan kan je er weer volop tegenaan bij de rest van je ontdekkingstocht door NEMO.

Bureau de Wit digitaal keurmerk 2019 wit.jpg