Plan je bezoek

Eten en drinken

Heerlijk, huisgemaakt en gezond. Daar staat de kwaliteit van het eten en drinken in de verschillende horecagelegenheden in het museum voor. Bij NEMO kiezen we voor duurzame en verantwoorde ingrediënten. Geniet van een verse sap, huisgemaakte taart of een heerlijke maaltijd. Allergie of dieet? Onze koks vertellen je graag alles over onze ingrediënten.

Museumrestaurant

Op het dak is een groot restaurant met panoramisch uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Geniet in de glazen serre van huisgemaakte limonade of een lekkere maaltijd. Het restaurant is ook zonder kaartje toegankelijk.

Het is niet mogelijk om in het Museumrestaurant te reserveren, maar er is altijd wel een plekje vrij. Het restaurant werkt met een wisselend assortiment en het menu van de dag vind je op de schermen in het restaurant. Laat je verrassen door ons aanbod!

Koffiebar

Direct na de kaartcontrole vind je de koffiebar. Even bijkomen van de reis en je oriënteren op wat er allemaal te doen is in NEMO? Doe dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Museumcafé

Midden in het museum op de tweede verdieping vind je het Museumcafé. Een goede plek om even een korte pauze te houden voor een drankje of broodje. Dan kan je er weer volop tegenaan bij de rest van je ontdekkingstocht door NEMO.

Eigen consumpties

Eigen lunch mee naar NEMO? Dat is geen probleem, maar we hebben liever niet dat er tussen de tentoonstellingen gegeten of gedronken wordt. Daarom is er een aantal plekken aangewezen waar meegebrachte consumpties kunnen worden genuttigd. Waar dit precies is, ligt aan de drukte op dat moment. Vraag een medewerker naar de mogelijkheden.