Over NEMO

Voorwaarden en privacy

Wat zijn de bezoekvoorwaarden, hoe gaan we om met je privacy en hoe zit het met het auteursrecht? Op deze pagina vind je alle informatie op een rij.

Bezoekvoorwaarden

Welke voorwaarden zijn van toepassing op je bezoek aan NEMO Science Museum? Je leest het in de bezoekvoorwaarden.

Privacyverklaring

De privacyverklaring van NEMO met informatie over het gebruik van cookies vind je hier.

Auteursrecht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie van deze site op enige wijze commercieel te (her)gebruiken.

Van sommige foto’s, andersoortige afbeeldingen of filmpjes ligt het auteursrecht bij de persoon die het materiaal maakte. In al die gevallen is expliciet vermeld wie rechthebbende is. Voor het vragen van toestemming voor het gebruik van een dergelijk materiaal kun je contact opnemen met de betreffende persoon. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met NEMO.

NEMO heeft zijn uiterste best gedaan om de (auteurs)rechten te regelen van alle op deze website gebruikte informatie, zoals teksten, afbeeldingen, geluids- en videofragmenten, en heeft toestemming gevraagd voor gebruik van dit materiaal voor de website. Een ieder die meent rechten te hebben op dergelijk materiaal op deze site, zonder dat direct of indirect met hem of haar afspraken zijn gemaakt, verzoeken wij contact op te nemen met NEMO, zodat het materiaal direct kan worden verwijderd of een passende regeling kan worden getroffen.

Aan de op de NEMO website aangeboden informatie en/of diensten kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer

Deze website is een publicatie van NEMO. NEMO onderhoudt de website en besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid, juistheid en volledigheid van de informatie op deze site. Toch is het onvermijdelijk dat er soms (type)fouten op de website staan. NEMO is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van (de informatie op) de website. NEMO houdt zich aanbevolen voor alle informatie die de website kan verbeteren. Door de webpagina te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer