Onderwijs

Mbo

Wil je NEMO bezoeken met jouw mbo-klas? Een zelfstandig groepsbezoek is voor alle mbo-groepen mogelijk. Voor studenten mbo Pedagogisch Werk zijn er twee lesprogramma's.

Plan je bezoek

Mbo-groepen kunnen een bezoek plannen op vaste starttijden, van maandag tot en met vrijdag om 11.00 en 13.30 uur. Bekijk de beschikbaarheid en plan online een groepsbezoek via onderstaande button.

Prijzen

Er geldt voor mbo-groepen een groepsprijs van €96,- per groep (tot 16 studenten). Kom je met meer studenten, dan is de prijs €96,- extra per groep van 16 studenten. Begeleiders mogen gratis naar binnen.

Project Planet Change

Ben jij MBO-docent en zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om jouw lessen en projecten te verrijken met behulp van satellietdata? Dat kan!

Op dinsdag 28 mei van 13.00 tot 16.00 uur organiseren NEMO en de Leidse Instrumentmakers School (LIS) in NEMO de Studio in Amsterdam een gratis workskop Aardobservatie en satellietdata op het MBO.

NEMO vernieuwt in 2024

Van januari tot en met juni 2024 werkt NEMO aan de nieuwe tentoonstelling Technium. Dit betekent dat in deze periode de tweede verdieping slechts gedeeltelijk bereikbaar is. De tentoonstelling Waterrijk en het Museum Café zijn toegankelijk.

Tijdens de werkzaamheden zijn alle andere verdiepingen gewoon toegankelijk. Ook staat in de Evenementenzaal de Makerij, een workshopfestival met drie gloednieuwe activiteiten. In 2024 is er geen lesmateriaal voor de opleiding MBO Pedagogisch Werk beschikbaar.

Feedback

We horen graag hoe je het bezoek aan NEMO hebt ervaren. Je kunt je feedback sturen naar Katja van der Geer via vandergeer@e-nemo.nl.