Nieuw

Tentoonstellingen

Bits of You

NEMO voor volwassenen in De Studio op het Marineterrein

In Bits of You ervaar je hoe de datasporen die je dagelijks achterlaat jouw leven beïnvloeden. Laat je onderdompelen in een draaikolk van data, ontdek hoe algoritmes werken en vang een glimp op van de data-toekomst. Een tentoonstelling speciaal voor volwassenen in De Studio van NEMO op het Marineterrein in Amsterdam.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 12.00 - 20.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 - 17.30 uur. Maandag en dinsdag gesloten. De tentoonstelling is te zien t/m 9 januari 2022.

Tickets en prijzen

Voor Bits of You in De Studio reserveer je een apart ticket. 

  • Toegangsprijs volwassenen: € 7,50
  • CJP pas, Collegekaart: € 3,75
  • Ticket NEMO Science Museum: gratis 
  • Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, I amsterdam City Card,
    Stadspas Amsterdam, Amsterdams Passie, ICOM kaart, NEMO Jaarpas, begeleider mindervalide/Autipas: gratis

Heb je al een ticket voor NEMO? Dan kun je de tentoonstelling met dat ticket gratis bezoeken. Je bezoek hoeft niet op dezelfde dag plaats te vinden. Reserveer van tevoren wel een tijdsslot. 

Donderdagavond in De Studio

Iedere donderdagvond (en een zaterdag) is er een workshop, lezing of ander event rondom het thema data in De Studio. Lees hier meer over het programma op donderdagavond

De Studio Buurtprogramma

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert NEMO in of bij De Studio een programma speciaal voor volwassenen uit de buurt. Lees meer over het buurtprogramma. 

Locatie Marineterrein

Let op: deze tentoonstelling is te zien op de extra locatie van NEMO op het Marineterrein in Amsterdam: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A.

De Studio van NEMO