Donderdagavond in De Studio

Kledingruil - Swap till you Drop

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 24 november 2022.

Je kent het vast wel: je kledingkast puilt uit en toch heb je niets om aan te trekken. Vaak kun je anderen blij maken met jouw kleren – en anderen jou. Dus verzamel de kleding die jij niet meer draagt en kom naar de kledingruil in De Studio van NEMO. Onder het genot van een drankje ruil je de leukste broeken, truien en shirts. Goed voor je garderobe, én voor het klimaat. Je ontvangt van ons de eerste 2 drankjes helemaal gratis!

Hoe het werkt

Neem max 7 stuks kleding mee. Voor deze items krijg je punten, die je weer in kan wisselen voor nieuwe kleding. Let op: items met mankementen zoals vlekken, gaten of pillen komen niet in aanmerking voor een ruil. Wij zorgen voor een startvoorraad, zodat ook de eerste bezoekers al lekker veel keus hebben.

Over Nichon Glerum

Deze kledingruil wordt georganiseerd in samenwerking met Nichon Glerum, zij is o.a initiatiefnemer van de Ketting Kledingruil en organisator van grote live kledingruil evenementen bij o.a. Cafe de Ceuvel en de Tolhuistuin. 

Tickets

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 24 november 2022. Tickets voor de kledingruil zijn niet meer te koop. 

Locatie & tijd

De kledingruil start om 19.00 uur en duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de workshop kun je ook de tentoonstelling Energy Junkies bezoeken.

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

De Studio van NEMO - Foto DigiDaan.jpg