Home

De Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. Hier zijn wisselende programma's te zien voor volwassenen.

Living Looonger

Kringverjaardag in Living Loonger - foto DigiDaan

De afgelopen 150 jaar is de levensverwachting van de mens verdubbeld. In de tentoonstelling Living Looonger zie je de mogelijkheden én gevolgen van een langer leven. Test je biologische leeftijd, ontdek wat je zelf kan doen om gezond oud te worden en denk mee over een wereld waarin we steeds ouder worden. Living Looonger is een tentoonstelling voor volwassenen over ouder worden, jong blijven, samen leven en sterfelijk zijn. 

Lees meer over Living Looonger.

Openingstijden

De Studio is open op woensdag t/m zondag van 12.00 - 17.30 uur. Living Looonger is te bezoeken t/m 5 januari 2025.

Locatie

De Studio bevindt zich op het Marineterrein in Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 20 minuten lopen. Adres: Marineterrein, Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Lees meer over de bereikbaarheid van De Studio.

Tickets en prijzen

Voor De Studio reserveer je een apart ticket met starttijd.  

  • Toegangsprijs volwassenen: € 7,50
  • CJP pas, College- of studentenkaart: € 3,75
  • Ticket NEMO Science Museum: gratis 
  • Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, I amsterdam City Card,
    Stadspas Amsterdam, ICOM kaart, NEMO Jaarpas, begeleider van een bezoeker met een beperking/begeleider met Autipas: gratis

Heb je al een ticket voor NEMO Science Museum? Dan kun je De Studio met dat ticket gratis bezoeken. Je bezoek hoeft niet op dezelfde dag plaats te vinden. Reserveer van tevoren wel een starttijd. Ook bezoekers met een entreepas of kaart hebben een ticket nodig. 

Over De Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum. De locatie is een laboratorium om samen met partners en publiek aan laagdrempelige en interactieve programma’s over wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen te werken.

Eerder waren de tentoonstellingen Energy Junkies, Bits of You enVoedsel van morgen te zien. Lees meer over de eerdere programma's in De Studio van NEMO.