Home

De Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. Hier zijn wisselende programma's te zien voor volwassenen.

Living Looonger

Bezoek de tentoonstelling Living Looonger, een tentoonstelling voor volwassenen in De Studio van NEMO op het Marineterrein in Amsterdam.

We worden steeds maar ouder en ouder. Voorlopig staat het record op 122 rondjes om de zon. In Living Looonger ontdek je in 5 verschillende zones alles over de toekomst van veroudering. Test je biologische leeftijd, ontdek wat je zelf kan doen om zo lang mogelijk te leven en denk mee over een wereld waarin we steeds ouder worden. Lees meer over Living Looonger.

Kringverjaardag in Living Loonger - foto DigiDaan

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 12.00 - 17.30 uur.

Tickets en prijzen

Voor De Studio reserveer je een apart ticket met starttijd.  

  • Toegangsprijs volwassenen: € 7,50
  • CJP pas, College- of studentenkaart: € 3,75
  • Ticket NEMO Science Museum: gratis 
  • Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, I amsterdam City Card,
    Stadspas Amsterdam, ICOM kaart, NEMO Jaarpas, begeleider van een bezoeker met een beperking/begeleider met Autipas: gratis

Heb je al een ticket voor NEMO Science Museum? Dan kun je De Studio met dat ticket gratis bezoeken. Je bezoek hoeft niet op dezelfde dag plaats te vinden. Reserveer van tevoren wel een starttijd. Ook bezoekers met een entreepas of kaart hebben een ticket nodig. 

Locatie

De Studio bevindt zich op het Marineterrein in Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 20 minuten lopen. Adres: Marineterrein, Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Lees meer over de bereikbaarheid van De Studio.

Over De Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum. De locatie is een laboratorium om samen met partners en publiek aan laagdrempelige en interactieve programma’s over wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen te werken.

Eerder waren de tentoonstellingen Energy Junkies, Bits of You enVoedsel van morgen te zien. Lees meer over de eerdere programma's in De Studio van NEMO.