Plan je bezoek

NEMO open vanaf 1 juni

NEMO Science Museum gaat op 1 juni weer open voor publiek.

Het kabinet heeft op 19 mei besloten de maatregelen te versoepelen en geeft musea de mogelijkheid weer bezoekers te verwelkomen. Het museum neemt extra maatregelen om een veilig museumbezoek te creëren voor de bezoekers. NEMO volgt hierbij de richtlijnen van de Museumvereniging en de adviezen van het RIVM. 

Wat verandert er vanaf 1 juni 2020?

Om bezoekers te spreiden over het museum, worden tickets enkel nog online verkocht. Je maakt een keuze voor een tijdslot. Dit geldt ook voor bezoekers met een entreepas zoals een Museumkaart. Per starttijd mag een beperkt aantal bezoekers naar binnen.

NEMO Science Museum volgt de hygiënemaatregelen zoals gesteld in het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van musea. Ook bezoekers moeten zich aan de nieuwe regels houden. Zo blijft het museumbezoek veilig en prettig voor iedereen. Bezoekers worden voorafgaand aan hun bezoek per e-mail geinformeerd. Lees hier meer over de maatregelen

Thuis proefjes en experimenten doen

Op de website van NEMO vind je leuke proefjes en experimenten. Maak bijvoorbeeld een kettingreactie, haal energie uit citroenen en speel met optisch bedrog.