Wat is er te doen

NEMO Challenges

Ben jij iemand die van uitdagingen houdt? Kun jij, bijvoorbeeld, goed op twee handen balanceren, een toffe kettingreactie maken of vind jij het leuk om proefjes te doen? Doe dan mee aan de NEMO Challenges en deel het resultaat op Facebook, Instagram of Twitter!

NEMO Zeepbellen Challenge

Heb jij weleens eigen bellenblaas gemaakt? Maak je daar liever een grote zeepbel van of juist allemaal kleine zeepbelletjes? En wist je dat je heel gemakkelijk een bijzondere zeepbellenslang kan blazen? Doe mee aan de nieuwe #NEMOchallenge! Klik hier voor meer informatie over de Zeepbellen Challenge.

NEMO proefje superbellenblaas.jpg

NEMO Experimenten Challenge

Heb jij al eens een proefje gedaan met maizena en water? NEMO daagt iedereen uit om jezelf en de wereld om je heen te ontdekken en onderzoeken. Dat kan gewoon met spullen die je al in huis hebt, zoals papier, water en afwasmiddel. Klik hier voor meer informatie over de Experimenten Challenge.

NEMO proefje mengen stoffen stap 2

NEMO Handstand Challenge

NEMO roept iedereen op om een handstand te doen. Blijf zo in beweging en bekijk de wereld eens van een andere kant! Maak een foto of filmpje van jouw handstand en deel deze met ons. Klik hier voor meer informatie over de Handstand Challenge.

Handstand Challenge Humania - Foto DigiDaan.jpg

NEMO Kettingreactie Challenge

NEMO staat bekend om de kettingreactie. Een spectaculaire demonstratie over actie en reactie met een bewegende kantoorstoel en vallende dominostenen!  Bouw jij mee aan de grootste online kettingreactie? Klik hier voor meer informatie over de Kettingreactie Challenge.

Boekenkettingreactie1

Resultaat delen

Heb jij een leuke foto of een leuk filmpje gemaakt? Deel het dan met NEMO via Twitter, Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #NEMOchallenge!