Primair onderwijs

Tech in de klas

Albert Heijn en NEMO maakten samen een verzamelalbum vol tech-plaatjes. Hiermee leren kinderen op een leuke manier van alles over technologie, wetenschap en programmeren. Kinderen kunnen sparen voor 160 tech-plaatjes, daarvan kun je er 45 ook in klasverband doen. Speciaal voor bij de spaaractie is er een gratis handleiding voor leerkrachten om aan de slag te gaan in de klas.

Gratis leerkrachtenhandleiding
Met de doe-plaatjes van Tech is te gek! kun je het hele jaar in de klas aan de gang met proefjes. Download hier de leerkrachtenhandleiding bij 45 doe-kaartjes voor in de klas.

Weekkalender
Print de weekkalender op A4-tjes en plak ze aan elkaar tot een grote poster. Laat de leerlingen alle 45 doe-kaartjes mee naar school nemen, plak bij iedere lesweek een doe-kaartje en ga aan de slag!

N.B. Alle proefjes kun je hier online downloaden, je kunt dus ook meedoen zonder te sparen.

Meer gratis lesmateriaal?
Meer lesmateriaal, leuke tips voor in de klas en speciaal aanbod voor leerkrachten ontvangen? Schrijf je hier in voor de NEMO nieuwsbrief voor primair onderwijs.

Velden met een * zijn verplicht

Home ontdek

Thuis ontdekken

Kun je geen genoeg krijgen van proefjes? Op Thuis ontdekken vind je nog vele proefjes, weetjes en experimenten. Ontdek de wereld om je heen in de klas, of gewoon thuis.