Primair onderwijs

Aanbod leerkrachten

Nieuwsgierigheid aanwakkeren, daarom draait het bij NEMO. Wij laten zien hoe kinderen in het primair onderwijs spelenderwijs leren over wetenschap en technologie. Hierbij gaan we uit van de methodiek van het onderzoekend en ontwerpend leren. NEMO maakt (natuur)wetenschap en technologie boeiend en begrijpelijk voor iedereen. Ook voor leerkrachten zonder bèta-achtergrond.

NEMO voor thuisonderwijs

Er zijn verschillende W&T activiteiten die je makkelijk (online) met je leerlingen kunt doen. NEMO heeft een selectie gemaakt.

Nascholing

Teamscholing

NEMO biedt teamscholing van één of meerdere dagdelen aan op het gebied van wetenschap en technologie. Hieronder een overzicht van ons aanbod. Wij denken graag mee hoe een van onze trainingen zo goed mogelijk aan kan sluiten bij de wensen van jullie team. 

NEMO biedt op het gebied van nascholing een divers aanbod aan teamscholing en conferenties.

Conferenties

Onze conferenties bestaan uit een combinatie van een lezing en workshops over wetenschap en technologie voor in de klas. NEMO biedt zo inspiratie, nieuwe kennis, materiaal en handreikingen waarmee je direct op school aan de slag kan. 

Uitnodigingen voor conferenties versturen wij via de onderwijsnieuwsbrief.

Lesmateriaal

Ook op school kunnen leerlingen op de verrassende NEMO manier over wetenschap en techniek leren. NEMO ontwikkelt doorlopend nieuwe projecten en lesmateriaal voor in de klas.
Bekijk het lesmateriaal voor op school

Leerkrachtenpanel

NEMO kan zich met feedback beter ontwikkelen. Deel daarom jouw expertise en neem plaats in het Leerkrachtenpanel.

Juffen4