Tickets en prijzen

Jeugdgroepen

Kinderen van alle leeftijden steken door zelf te doen spelenderwijs veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ze worden uitgedaagd om dingen te ontdekken in de tentoonstellingen op verschillende verdiepingen in het museum.

Tarieven

Voor jeugdgroepen heeft NEMO speciale, gereduceerde tarieven. Jeugdgroepen per persoon € 6,50, begeleiders zijn gratis.

Voorwaarden jeugdgroeptarief

  • Jeugdgroepen zijn verplicht vooraf te boeken
  • Groepen hebben voldoende begeleiding (1 begeleider op 10 leerlingen)
  • Een jeugdgroepbezoek duurt max. 3 uur

De boekingsvoorwaarden zijn ook terug te vinden in de Bezoekvoorwaarden NEMO

Bereikbaarheid

NEMO is makkelijk te bereiken met openbaar of eigen vervoer. Vanaf het Amsterdam Centraal Station is het opvallende kopergroene gebouw al te zien. Meer informatie

Begeleiders

Bij NEMO vinden we begeleiders belangrijk, daarom mogen ze gratis mee naar binnen. Begeleiders blijven bij hun groepje en zijn verantwoordelijk voor hun leerlingen. We verwachten minimaal 1 begeleider op 10 leerlingen, maar ons advies is om voor 1 begeleider op 6 leerlingen te zorgen.

Openingstijden

April t/m juni
Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00
September t/m maart
Dinsdag t/m vrijdag vanaf 10.00

Eten en drinken

Eten en drinken kan op diverse locaties in NEMO. Eigen lunch mee naar NEMO? Dat is geen probleem. Maar liever niet tussen de tentoonstellingen. Voor groepen wordt er daarom bij aankomst een tijd en plek aangewezen waar meegebrachte consumpties kunnen worden genuttigd. Het is ook mogelijk om vooraf lunchpakketten te bestellen.