Familietentoonstelling

Tentoonstellingen

Wat een gebouw!

Familietentoonstelling over bouwen, huizen en wonen.

Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Het huis zelf moet stevig zijn, er moet ruimte zijn om het neer te zetten én je moet er fijn kunnen wonen. Zou jij willen wonen in een fietscaravan? En hoe bouw je duurzaam? De nieuwe familietentoonstelling Wat een gebouw! is te bezoeken van 9 juli tot en met 30 oktober 2022.

Hier te zien

De nieuwe familietentoonstelling in NEMO Science Museum staat helemaal in het teken van bouwen, wonen en huizen. Ga op onderzoek uit en check wat voor technologie er verstopt zit in de muren van een huis. Neem een kijkje in de toekomst, waarin we beton printen, bouwmateriaal maken van afval en we het zware werk aan robots kunnen overlaten.

Wil je naar de nieuwe familietentoonstelling Wat een gebouw? Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een ticket! Bij de entree van NEMO worden alleen tickets uitgegevens als er nog beschikbaarheid is.

NEMO Science Museum - Wat een gebouw - Foto DigiDaan.jpg

Partners
De tentoonstelling Wat een gebouw! wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij. Stichting Nieuwe Helden is als inhoudelijk partner betrokken bij de ontwikkeling van de tentoonstelling. Met steun en adviezen van het Bartiméus Fonds werkt NEMO aan een toegankelijk museum voor publiek met een visuele beperking.

Toegankelijkheid
In de tentoonstelling Wat een gebouw! is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor blinde en slechtziende bezoekers. Zo zijn alle teksten te beluisteren via de app NaviLens.

Partner(s)