Woensdagavond in De Studio

Proef de toekomst

7 augustus kun je aansluiten bij een lezing, proeverij en rondleiding door food futurist en Voedsel van morgen curator Chloé Rutzerveld waarbij je meedoet aan een sensorisch voedselexperiment.

Lezing, proeverij en rondleiding

Dat er in de komende 30 jaar veel verandert op het gebied van voedsel staat vast. Maar wat kun je je daar nu al bij voorstellen? Welke kennis heb je nodig om met een open vizier naar toekomstige voedselscenario’s te kijken? En hoe smaakt dat eten van de toekomst dan?

Food designer Chloé Rutzerveld laat je tijdens deze interactieve lezing een andere kijk op het voedsel van de toekomst zien. De lezing wordt gevolgd door proeverij. Hier eet je een conceptueel hapje van de toekomst en doe je mee aan een sensorisch voedselexperiment waarin we gaan testen of we kunnen proeven zonder te eten. We sluiten de avond af met een rondleiding door de tentoonstelling door Chloé.

Programma 7 augustus

18.30 - 21.30 Lezing, proeverij en rondleiding

Aanmelden

Kaartjes voor de lezing, proeverij en rondleiding zijn uitverkocht. Als je je aangemeld hebt, sta je op de lijst. Niet meer kunnen aanmelden? Je kunt op de avond zelf bij de kassa navragen of er een plekje is vrijgekomen.