Woensdagavond in De Studio

Jouw voedselverhaal

Wat is jouw eerste herinnering aan voedsel? Wat was je lievelingsgerecht als kind? Hoe heeft het eten waar je mee bent opgegroeid de keuzes die je nu maakt beïnvloed? En hoe zie jij de relatie tussen voeding en je gezondheid?

Interactieve workshop

Op 11 september ervaar je jouw voedselverhaal en kun je laten weten wat jouw mening is over nieuwe voedseltechnologieën. We nemen je mee naar jouw eigen eet-verleden en leiden je naar jouw voedseltoekomst – een unieke ervaring! NEMO organiseert deze avond in De Studio in samenwerking met #PersonBeforePatient in het kader van City Lab. Met het programma City Lab onderzoekt NEMO hoe de rol van burgers in vraagstukken van deze tijd kan worden versterkt. Alles natuurlijk via een speelse en interactieve NEMO-stijl.

Programma 11 september

Er zijn gedurende de hele avond City Lab activiteiten waar je aan mee kunt doen. Voor de extra workshops van Jouw voedselverhaal kun je je apart opgeven via het formulier op deze pagina.

18.30 - 20.00 1e ronde workshop
20.30 - 22.00 2e ronde workshop

Let op: Als je mee doet aan de workshop graag een kwartier van te voren aanwezig zijn om je plaatst te bevestigen. Anders vergeven we deze aan iemand op de wachtlijst.

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je plekje te reserveren. Om deel te nemen aan deze avond heb je een kaartje nodig voor de tentoonstelling Voedsel van morgen.

Je koopt je kaartje hier of op de avond zelf bij de kassa van De Studio. Bezoek aan de tentoonstelling en de lezing is gratis op vertoon van Museumkaart, Stadspas of BankGiro Loterij VIP-KAART.

Velden met een * zijn verplicht