Woensdagavond in De Studio

De invloed van je voedselomgeving

Interactieve workshop onder leiding van Natasha Kooiman, oprichter Smaackmakers.

Interactieve workshop

We eten teveel, te vaak, te ongezond. 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. En we kiezen op de een of andere manier vooral voor die producten die ongezond zijn en een hoge milieu-impact hebben, namelijk de dierlijke producten. Maar is dat zo gek? Kijk maar eens om je heen: we worden continu genudged richting ongezond en onduurzaam. Loop maar eens van Amsterdam Centraal Station naar de Dam en kijk wat je tegenkomt aan aanbod. Heel veel van precies die dingen die we minder zouden moeten eten.

Waarom de voedselomgeving een belangrijke driver for change kan zijn? Hoe we restaurants, cateraars en supermarkten zo ver krijgen dat zij met hun assortiment en marketing de consument stimuleren om duurzamer en gezonder te eten? En wat jouw buurt of jij zelf misschien zelfs kan doen? Daar gaat deze interactieve workshop over!

Programma 21 augustus

18.30 – 19.30 1e lezing
20.30 – 21.30 2e lezing

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je plekje te reserveren. Om deel te nemen aan deze avond heb je een kaartje nodig voor de tentoonstelling Voedsel van morgen.

Je koopt je kaartje hier of op de avond zelf bij de kassa van De Studio. Bezoek aan de tentoonstelling en de lezing is gratis op vertoon van Museumkaart, Stadspas of BankGiro Loterij VIP-KAART.

Velden met een * zijn verplicht