Donderdagavond in De Studio

Take control of your data

Donderdag 14 oktober

Douwe_small.jpg

Wat zijn de beste privacy-instellingen voor jouw apparaten? Hoe onthoud je al je wachtwoorden? En wat zijn de beste trucs om zo min mogelijke persoonlijke data te delen? In deze workshop, die gegeven wordt door Douwe Schmidt, ontdek je hoe je je eigen smartphone of laptop instelt zodat je privacy zo goed mogelijk gewaarborgd blijft. 

Biografie
Douwe Schmidt is bestuurslid bij Bureau Tada. Hiervoor werkte hij als privacy officer bij Fairphone en security trainer bij Greenhost.

Hij is de oprichter van het Privacy Café voor Bits of Freedom, organiseerde tal van andere bijeenkomsten over internet en politiek en onderzocht privacy bevorderende technologieën voor de Correspondent.

Donderdagavond in De Studio
Iedere donderdagavond in september, oktober en november organiseert NEMO in De Studio op het Marineterrein een workshop, lezing of dialoog rondom het thema data. Bekijk het volledige programma.

Praktische informatie

Tickets
Koop of reserveer je ticket voor het donderagavond programma online. Het programma is inclusief een bezoek aan de tentoonstelling Bits of You.

Tijd
Vanaf 19.15 uur ben je welkom in De Studio om de tentoonstelling Bits of You te bezoeken. Het programma start om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Locatie
De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang aan de Kattenburgerstraat.